Для керівників підприємств, головних інженерів та енергетиків, а також для ВСІХ хто турбується над зменьшеням залежності від енергоносіїв та вміє рахувати кошти

Доброго дня, ранку, вечора або ночі в залежності від часу в який Ви відвідали сторінки нашого сайту!

Сьогодні я хотів би розповісти про ПВХ завіси (ПВХ штори) які є простим рішенням в сфері економії втрат на обігрів або охолодження приміщень, підтримку комфортних та безпечних умов праці, а також можливість застосування ПВХ завіс, за рахунок її гігієнічності, на підприємствах харчової, переробної галузі.

ПВХ завіси (ПВХ штори) експлуатуються в різних країнах Європи, Америки, вже понад 40 років. Для компаній в Україні – це також не новинка, на більшості підприємств вже успішно використовують таке рішення понад 25 років. Це один з ефективних способів зменшити ваші витрати, пов'язані з підтриманням заданої температури в приміщенні і як наслідок приємний бонус у вигляді меншого рахунку за електроенергію.

Що таке ПВХ-завіса?
Смію сподіватися що сторінки нашого сайту максимально відповіли на це питання, але ще раз проговоримо!

  • Це вертикально розташовані ПВХ стрічки, що накладаються одна на одну з різною шириною перекриття. Залежно від призначення, умов експлуатації, а також висоти отвору вибирається розмір, тип стрічки та перекриття стрічки (напуск стрічки на стрічку). Стрічки бувають різних типів: стандартні, морозостійкі.
  • Якщо з питання холодостійкості (температури зовнішньої середи) особливих питань немає рекомендується використовувати стандартний ПВХ матеріал,
  • Tо вже при температурах в холодильних або морозильних камерах від -5 до -30 ставиться морозостійка стрічка, а при температурі, нижче -30 суперхолодостійка.

Підбір потрібної стрічка, в залежності від температури, пов'язано з наявністю пластифікаторів у стрічці, чим більше, тим менш жорсткою стає стрічка в камері з мінусовою температурою, за еластичністю вона стає як стандартний матеріал.

В інших випадках ми використовуємо звичайну стандартну стрічку. Вся стрічка буває двох видів гладка та з ребрами жорсткості. На підприємствах, де є постійний рух крізь отвори - навантажувачів, візків, рокл рекомендується використовувати стрічку з ребрами жорсткості (існують ще й маятникові двері, але про це в інший раз), в момент зіткнення предмета, що рухається, зі стрічкою - початковий удар припадає в ребра жорсткості, які росташовані з двох сторін стрічки по всій її довжині, тим самим забезпечуючи більше тривалу «живучість» стрічки. Крім цього, завдяки універсальному карнизу -гребінці, завжди можна, без зайвих зусиль, перевісити крайні стрічки в центр, тим самим продовживши термін служби завіси.

Окремим напрямком на поточному ринку є пропозиція так званих зварювальних екранів. Виготовляються кабіни (можуть бути пересувними) із стійкої до ультрафіолету плівки, а в іншому сенс такий самий. Відповідно у складальному залі решта робітників не «ловлять» зайчиків. Так, мало не забув, зварювання (іскри та окалина) не пристають до стрічки – воно не підтримує горіння, і ще стрічкові завіси легко миються та є абсолютно нешкідливими.

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС З 2000 РОКУ

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога